Bygg basutbildning inom grundläggande moment

 

Du får en grundläggande introduktion inom inriktningarna Trä, Betong, Mureri, Måleri,  Plattsättning, Mark och anläggning. Byggarbetaren arbetar vanligen med ny- och ombyggnationer eller renoveringar av hus och byggnader. De flesta arbeten utgår från en färdig ritning. Arbetsuppgifterna varierar och det finns olika påbyggnadskurser som lär dig att bygga väggar och pelare, spika tak samt montera av dörrar, fönster och olika väggmaterial. Det kan också vara kakelsättning, golvbeläggning, målning eller murning. Utomhusarbeten förekommer i stor utsträckning. Byggnadsarbetaren bör ha en god fysik och vara beredd på att ofta byta arbetsplats. Resor eller arbete utanför hemorten kan förekomma.
Utbildningsupplägg
Bygg grundläggande BAS-utbildning är den första delen av en fullständig byggutbildning och till för dig som inte har Svenska som modersmål. Förlängning till resterande del är möjlig om förutsättningar finns.

Det kommer det att vara ett obligatoriskt inslag med studier i svenska på din nivå samt yrkessvenska anpassat till utbildningen för dig som ligger på SFID/Grundläggande nivå i Svenska. 

Vid frågor om basutbildning kontakta Pelle Broman
Telefon: 060-19 47 13, 070-183 67 34
Mail : pelle.broman@sundsvall.se 

Sökbar till: 2018-08-25
Utbildningstid: 2019-10-14 - 2020-05-15 (31 veckor)
Rekommenderade förkunskaper: Lägst betygsatt SFIC och pågående SFID eller högre.
Giltiga dokument på utbildningsbakgrund bifogas ansökan.

Ansök via länken: https://sundsvall.alvis.gotit.se/Student/kurskatalog.aspx

Inkluderade kurser:

  • Betong 1 lågform och platta på mark
  • Bygg och anläggning 1
  • Bygg och anläggning 2
  • Husbyggnad 1
  • Husbyggnad 2
  • Orienteringskurs
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 6 maj 2019