Ansökan


Ansökan till SFI

 

Du kan vända dig till Vuxenutbildningens expedition för att ansöka till Svenska  för invandrade - SFI. Du kan också ansöka via vår blankett.

Ladda ner ansökningsblankett.


Ansökan till grund- och gymnasial vuxenutbildning.


För ansökan och komplett utbud, klicka på länken nedan
https://timra.alvis.gotit.se/Student/kurskatalog.aspx

Glöm inte att bifoga dina tidigare betyg om du är ny elev på Vuxenutbildningen.

 


Ansökan till våra yrkesutbildningar

Vi samverkar med Vuxenutbildningen i Sundsvall gällande yrkesutbildningar. Om du söker en yrkesutbildning behöver rektor på Vuxenutbildningen i Timrå skriva under din ansökan och skicka till Sundsvall minst 1 vecka innan sista ansökningsdatum, se därför till att göra din ansökan i tid. Ansök via länken nedan.
https://sundsvall.alvis.gotit.se/Student/kurskatalog.aspx

 


Ansökan till Lärvux

Här kan du skriva ut blanketten för ansökan till Lärvux. Lämna den på Vuxenutbildningens expedition eller skicka in den till adressen som står på blanketten.

Ladda ner ansökningsblankett


Om du är folkbokförd i en annan kommun 

Om du är folkbokförd i annan kommun än Timrå eller Sundsvall måste din hemkommun godkänna dina studier. Gör din ansökan via vårt studerandekonto, skriv därefter ut din ansökan och skicka den till din hemkommuns vuxenutbildning.

 

Hur får jag veta om jag blivit antagen till kurser på vuxenutbildningen?

Du kommer att få ett antagningsbeskedet med posten om du har ansökt till en platsbunden kurs. I brevet finns följande information

  • Vilka kurser du blivit antagen till.
  • Dina personliga inloggningsuppgifter till vår läroplattform Vklass som du behöver för att kunna kommunicera och skicka in uppgifter till dina lärare och följa kursen. 
  • Kurslitteratur
  • Datum för introduktion

När du har blivit antagen till kursen måste du på egen hand införskaffa aktuell kurslitteratur. Ska du läsa på grundläggande nivå behöver du inte skaffa litteratur eftersom du då har rätt att låna kurslitteraturen på skolan.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 14 augusti 2019