Vikariera inom grundskola och fritidshem

Elever

Att vara vikarie innebär att ha ett viktigt och värdefullt jobb. Det är flexibelt, omväxlande och en god möjlighet att prova på yrket som lärare. Låter det intressant? Då borde du bli vår nya korttidsvikarie!

Vill du arbeta som korttidsvikarie inom grundskola och/eller fritidshem i Timrå kommun?
Anmäl dig via vår e-tjänst för intresseanmälan.

Flexibelt, socialt och omväxlande

Att vikariera är bra möjlighet att få erfarenhet från flera olika arbetsplatser och knyta nya värdefulla kontakter. Det är socialt, omväxlande och aldrig långtråkigt!

Att arbeta som vikarie innebär att du själv planerar dina arbetstider. Det är enkelt att anmäla sitt intresse och att göra sig tillgänglig för arbete på kort tid. Ju mer flexibel du är gällande arbetstiderna, desto större chans har du att få jobb.

Om du studerar till lärare

Studerar du till lärare? Då är extrajobb som korttidsvikarie ett perfekt tillfälle att omsätta de kunskaper du fått under din utbildning och att utveckla din pedagogiska förmåga.

Vem kan jobba som korttidsvikarie?

För att vikariera inom våra verksamheter ska du

  • vara minst 18 år
  • ha betyg från fullgjord gymnasieutbildning.

Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning inom våra verksamhetsområden, men även du som har tidigare erfarenhet eller är intresserad av att arbeta i våra verksamheter är välkommen med din intresseanmälan.

Som vikarie ska du ha möjlighet att komma till arbetet med kort varsel. Arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov, det kan vara allt från några timmar till en längre period. Till exempel vid ordinarie personals sjukfrånvaro eller ledighet.

Utdrag ur belastningsregistret

Innan vi kan anställa dig måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det är du själv som ansöker om utdraget, och du kan göra det här:

Observera att det kan ta upp till 14 dagar innan utdraget kommer, så beställ i god tid.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 21 november 2018