Skolpersonal uppmärksammades

Publicerad den 12 december 2016

Måndagen den 12 december samlades barn- och utbildningsnämndens politiker för att uppmärksamma all skolpersonal i Timrå kommun.  – Vi vill tacka er för ert hårda arbete det gångna läsåret. Det gjorde ni bra! säger Krister Håkansson (V), ordförande i barn- och utbildningsnämnden.

Med start på Arenaskolan samlades nämndens politiker för att överlämna korgar med frukt och choklad, innan de fortsatte rundturen till barn- och utbildningsförvaltningens samtliga enheter.

Uppmärksammandet av skolpersonalen är i enlighet med Timrå kommuns vision 2025, som framhåller vikten av att fira framgångar tillsammans. För andra året i rad har resultaten för Timrås elever i årskurs 9 ökat. Skolverkets senaste statistik visar även att fler elever har behörighet till gymnasiet och att det genomsnittliga meritvärdet har ökat.

– Det är en gemensam framgång. Vi tycker att det är viktigt att uppmärksamma all personal som bidragit till elevernas utveckling, ökad måluppfyllelse och det fortsatta arbetet med välskötta skolor, säger Krister Håkansson.

För mer information, kontakta:

Krister Håkansson, ordförande, Barn- och utbildningsnämnden, tfn: 070-310 29 09

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 12 december 2016