Nyhet! Frånvaroanmälan och barnschema via appen Tieto Edu

Publicerad den 19 november 2018 Tieto Edu app

Nu lanseras två nya funktioner i appen Tieto Edu för dig som vårdnadshavare till barn i Timrå kommuns förskolor och skolor.

Ny funktion: Frånvaro för elever i grundskola och gymnasium

Från och med den 27 november upphör frånvaroanmälan via edWise och ersätts av frånvaronanmälan via appen. Via appen kan du anmäla frånvaro till skolan, samt ta del av den frånvaro som skolan har rapporterat.

Ny funktion: Barnschema för förskola och fritidshem

Från och med den 3 december upphör e-tjänsten för registrering av barnschema och ersätts av barnschema via appen. Via appen kan du som vårdnadshavare se och registrera schema för dina barn som har en placering i förskola och fritidshem.

Ladda ned eller uppdatera app

För att ta del av de nya funktionerna behöver du uppdatera appen Tieto Edu på din smartphone eller surfplatta. Du som inte har appen sedan tidigare kan ladda ned den via App Store och Google Play.

Inloggning

EdWise är kopplad till appen Tieto Edu för vårdnadshavare. Den ger dig tillgång till vissa tjänster och visar information som förskolan och skolan publicerar i edWise. För att logga in via appen behöver du ha loggat in via den webbaserade versionen av edwise en gång tidigare. Då skapas ett vårdnadshavarkonto.

För att garantera en säker och trygg inloggning loggar du in med Mobilt BankID. Tieto Edu stödjer inloggning i 7 dagar. Efter det kan en ny inloggning krävas. Du beställer Mobilt BankID från din internetbank.

Om e-legitimation

Skaffa e-legitimation
Information om e-legitimation/BankID

 

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 30 november 2018