Aktuellt

Här kan du läsa nyheter om utbildning och förskola.

 • Ny rektor på Arenaskolan

  den 21 februari 2018 Annelie Granö Sörell.png Med tidigare erfarenhet som skolledare och med en ämneslärarutbildning i grunden tillträdde Annelie Granö Sörell sin tjänst som Arenaskolans nya rektor den 8 januari.
 • OS-vecka på Bergeforsens skola

  den 19 februari 2018 Bergeforsens skola_ OS_6.jpg Backhoppning, skidskytte, curling och ishockey – det var grenarna när Bergeforsens skola genomförde en vecka i Olympiska spelens tecken.
 • Skolbuss kanade i diket

  den 18 januari 2018 Symbol_ information.jpg Torsdag eftermiddag kanade en skolbuss i diket, ingen elev skadades i händelsen. Vårdnadshavare informerades om dikeskörningen och eleverna samlades efteråt på skolan med rektor och klasslärare.
 • 30 timmars förskola från och med 1 januari 2018

  den 9 januari 2018 Father with his toddler son playing with colorful plastic blocks. Family leisure with little kids Från och med 1 januari 2018 har barn till vårdnadshavare som är arbetssökande eller föräldralediga, rätt till 30 timmars förskola per vecka. Beslutet är politiskt och togs i kommunfullmäktige den 27 november 2017.
 • Premiär på isen för SFI-elever

  den 20 december 2017 Vuxenutbildningen i NHK Arena.png Onsdag 20 december fick SFI-elever från Vuxenutbildningen i Timrå stå på ett par skridskor för första gången. Det blev både många skratt och vurpor när de testade isen i NHK-Arena.
(62 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 10 oktober 2017