Aktuellt

Här kan du läsa nyheter om utbildning och förskola.

 • Ny taxa för förskola och fritidshem från och med den 1 januari 2020

  den 9 december 2019 Close up photo of toddler boy playing with toy wooden train at home. Game for little children Från och med den 1 januari 2020 gäller ny taxa för förskola och fritidshem. Förändringarna innebär att deltidstaxan tas bort och att alla med inkomst ska betala avgift. Från samma datum sker Skolverkets årliga justering av inkomsttaket.
 • Temadagar med fokus på inkludering och jämställdhet

  den 29 november 2019 Temadagar på Arenaskolan.jpg Normer, värderingar och människors lika värde. Det har eleverna från Arenaskolan fått fördjupa sig i under temadagarna ”Lära för framtiden” där inkludering och jämställdhet stått i fokus.
 • 385 medarbetare deltog i utbildningsdag om lågaffektivt bemötande

  den 5 november 2019 Human resources, CRM, data mining, assessment center and social media concept - woman looking for employee represented by icon. Hur kan vi visa förståelse för och minska beteendeproblem? Det var utgångspunkten för en gemensam utbildningsdag för medarbetare från socialförvaltningen och barn- och utbildningsförvaltningen som tillsammans möter barn och ungdomar i sin vardag.
 • Lärcentrum ska ge nya möjligheter för vuxna att studera i Timrå

  den 25 oktober 2019 Fredag den 25 oktober invigdes Timrå lärcentrum, en ny mötesplats med servicefunktioner för Timrås vuxenstuderande. Den nya mötesplatsen är till för att underlätta för vuxna som vill studera på en högre nivå utan att lämna hemkommunen.
 • Vuxenutbildningen uppmärksammade FN-dagen

  den 24 oktober 2019 Serious male student writing in a laboratory Igår, den 24 oktober, firades FN-dagen runt om i världen. Vuxenutbildningen i Timrå uppmärksammade dagen med ett särskilt fokus på FN:s globala mål nummer 13: att bekämpa klimatförändringarna.
(104 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 10 oktober 2017