Aktuellt

Här kan du läsa nyheter om utbildning och förskola.

 • Förskolans dag firades med utställning

  den 8 maj 2018 Förskolans dag.png Idag, 17 maj, uppmärksammades Förskolans dag runt om på Timrås förskolor. På Tallnäs förskola valde man att uppmärksamma dagen med att visa upp barnens kreativitet och uttryckssätt.
 • Astronauten Christer Fuglesang besökte Arenaskolan

  den 8 maj 2018 Fuglensang.png Idag, onsdag 9 maj, fick Arenaskolan i Timrå besök av Sveriges enda astronaut Christer Fuglesang. Arenaskolan är en av fyra skolor i Västernorrland som Fuglesang besöker för att prata om livet i rymden.
 • Föreläsning om matallergier och specialkost

  den 5 april 2018 Spaghetti och köttbullar.png Igår, torsdag 5 april, fick personal som arbetar med specialkost och matallergier i Timrå kommun lyssna på en föreläsning av Mikaela Odenmyr från Astma- och allergiförbundet.
 • Påskmysterium väcker skrivlust på Böle skola

  den 29 mars 2018 Påskmysterium 5.jpg Böle skola vill öka läs- och skrivlusten hos sina elever. Under en vecka har skolans elever fått uppleva ett påskmysterium – som under skärtorsdagen resulterade i berättelser under titeln ”jakten på det försvunna ägget”.
 • Timrå kommun och eSamverkan testar en handläggarrobot för Ansökan till Kulturskolan

  den 27 mars 2018 close up hands multitasking man using laptop connecting wifi En handläggarrobot är ett av målen när Timrå kommun och eSamverkan under våren 2018 tillsammans tar sikte på att digitalisera och automatisera ärendeflöden. Måndag 26 mars startade arbetet.
(67 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 10 oktober 2017