Aktuellt

Här kan du läsa nyheter om utbildning och förskola.

 • Timrås skolor – bäst i Västernorrland

  den 29 september 2017 Elever som studerar.png Timrå har högst behörighet till gymnasiet i Västernorrland och ligger högt över rikssnittet, det visar Skolverkets senaste statistik för elever i årskurs nio. För tredje året i rad har både gymnasiebehörigheten och det genomsnittliga meritvärdet ökat.
 • Nya e-tjänster för förskola och fritidshem

  den 27 september 2017 Hands typing on laptop computer keyboard close up Nu lanserar vi nya, modernare e-tjänster för förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg! E-tjänsterna gör det enkelt för dig som vårdnadshavare att sköta dina ärenden när som helst på dygnet.
 • Sanering av asbest under golvmatta på Framnäs förskola

  den 12 september 2017 Framnäs 2.jpg Vid inspektion inför kommande renovering på Framnäs förskola har asbest påträffats under en äldre golvmatta – nu ska lokalen saneras. Det är ofarligt att vistas i lokalerna både innan och under saneringen.
 • Vuxenutbildningen får EU-medel för internationella utbyten

  den 5 september 2017 Lärare vid Vuxenutbildningen som reser till Malta.png Vuxenutbildningen i Timrå har beviljats drygt 300 000 kronor i EU-medel för internationella utbyten. I ett tvåårigt projekt ska lärare vid vuxenutbildningen utveckla sin kompetens med fokus på digitala hjälpmedel och individanpassning i undervisningen.
 • Ett nytt läsår – och en nyrenoverad skola

  den 23 augusti 2017 Nyinvigning av Fagerviks skola_ Kerstin Nordin kli.png Idag fylls Timrås skolor med elever. Det var en extra speciell terminsstart för Fagerviks skola, som under onsdagen klippte bandet till sin nyrenoverade skola.
(50 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 10 oktober 2017