Aktuellt

Här kan du läsa nyheter om utbildning och förskola.

 • Skolutveckling i fokus när Ljusdals kommun besökte Timrå

  den 18 oktober 2018 Studiebesök av Ljusdals kommun.png Den 17 oktober fick Timrå kommuns barn- och utbildningsförvaltning besök av politiker och tjänstemän från Ljusdals kommun. I fokus var utbyte av idéer och erfarenheter kring skolutveckling.
 • Sveriges bästa SYV finns i Timrå

  den 3 oktober 2018 Årets vägledare Sara Nordström.png Idag fick Sara Nordström, studie- och yrkesvägledare i Timrå, ta emot pris som Årets vägledare 2018 av Sveriges vägledarförening. – Jag är så oerhört stolt och tacksam. Det är hedersamt att bli uppmärksammad och ett erkännande då mitt genuina intresse och arbete för studie- och yrkesvägledning blir belyst, säger Sara.
 • Fler gymnasiebehöriga elever i Timrå

  den 28 september 2018 IMG_4646.jpg Timrå är en av de kommuner med högst andel gymnasiebehöriga elever i Västernorrland. Det visar Skolverkets senaste statistik för elever i årskurs nio.
 • Skolstart höstterminen 2018

  den 17 augusti 2018 two schoolgirls heading for school in chillly august morning Varmt välkomna till ett nytt läsår! Den 22 augusti börjar höstterminen 2018. Här kan du se tider för skolstarten på just din skola.
 • Rörelseglädje på Bergeforsens skolas fritidshem

  den 18 juni 2018 Fritidsidrott på Bergeforsens skolas fritidshem.png Sedan mitten på vårterminen har alla elever på Bergeforsens skolas fritidshem haft möjlighet att delta i rörelseaktiviteter tre gånger i veckan, utöver den ordinarie idrottsundervisningen under skoltid. Bakom initiativet står två blivande idrotts- och fritidslärare vid Mittuniversitetet.
(74 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 10 oktober 2017