Aktuellt

Här kan du läsa nyheter om utbildning och förskola.

 • Högstadieelever lärde äldre digital teknik

  den 12 april 2019 Elever hjälper seniorer med digital teknik.png Onsdagen den 10 april möttes elever från Arenaskolan och seniorer på Anhörigcentrum i Timrå. Under två timmar fick seniorerna hjälp att lära sig mer om digital teknik.
 • Vill din arbetsplats ta emot en praoelev?

  den 10 april 2019 Cecilia är praosamordnare.png Vill du ta chansen att erbjuda en praoplats och göra en viktig insats för ungdomar i Timrå? Förutom att du ger dem en första kontakt med arbetslivet, är det en fantastisk möjlighet att bidra till framtida kompetensförsörjning inom din bransch.
 • Glad stämning när SFI-elever åkte längdskidor för första gången

  den 6 mars 2019 Elever från Vuxenutbildningen åkte längdskidor.png Igår, tisdag 5 mars, fick SFI-elever från Vuxenutbildningen i Timrå prova på att åka längdskidor för första gången. – Det blev en hel del skratt och många vurpor, säger Susanne Elfström, lärare på vuxenutbildningen.
 • Vuxenutbildningen avslutar tvåårigt EU-projekt

  den 26 februari 2019 Lärare från Vuxenutbildningen reser till Skottland.png I ett tvåårigt projekt har lärare vid vuxenutbildningen i Timrå utvecklat sin kompetens med fokus på digitala hjälpmedel och individanpassning i undervisningen. Mellan den 18 februari och 3 mars går projektets sista resa – denna gång till Edinburgh, Skottland.
 • Mästerskap skapar gemenskap på Bergeforsens skola

  den 12 februari 2019 Bergeforsmästerskapen 2019.png SM i all ära, men på Bergeforsens skola är fokus på ett annat mästerskap – Bergeforsmästerskapen. Mellan den 11-15 februari tävlar skolans elever i grenar som curling, skidor och alpinrodel.
(89 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 10 oktober 2017