Väggalmanackan 2019 på gång

Publicerad den 27 augusti 2018 Väggalmanacka för 2017
Nu kan din förening skicka in evenemang för 2019.
Fotograf: nn

Arbetet med väggalmanackan 2019 är i full gång och nu kan din förening skicka in planerade evenemang för nästan år.

Bra marknadsföring

Det var i december 2016 som kommunen började skicka ut väggalmanackan till alla hushåll i kommunen. Det unika med kalendern är att föreningslivets evenemang finns presenterade. Kalendern är ett bra och enkelt verktyg i marknadsföringssammanhang för att visa på allt spännande som händer i kommunen, som till exempel derbyn, operor, marknader och festivaler.

Senast 1 oktober

Under julveckan skickas väggalmanackan ut till alla hushåll samt att den finns på några strategiska platser i kommunen. Det är kostnadsfritt att vara med och vill man marknadsföra sina evenemang för kommande år skickar man informationen till marie.zetterlund@timra.se senast den 1 oktober.

– Det finns så många goda krafter som arbetar för att Timråbor och besökare ska ha ett brett utbud av evenemang att välja bland. Så kom igen nu, alla föreningar, nu fyller vi 2019 års almanacka med en massa spännande händelser!, avslutar Marie Zetterlund.

Mer information:
Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig, Timrå kommun, tfn: 060-16 31 00

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Sidan uppdaterad den 27 augusti 2018