Väggalmanackan 2018 på gång

Publicerad den 30 augusti 2017 Väggalmanacka för 2017
Nu kan din förening skicka in evenemang för 2018.
Fotograf: nn

Arbetet med väggalmanackan 2018 i full gång och nu kan din förening skicka in planerade evenemang för nästan år.

Bra marknadsföring

Det var i fjol som kommunen började skicka ut väggalmanackan till alla hushåll i kommunen. Det unika med kalendern är att föreningslivets evenemang finns presenterade. Kalendern är ett bra och enkelt verktyg i marknadsföringssammanhang för att visa på allt spännande som händer i kommunen, som till exempel derbyn, operor, marknader och festivaler.

Senast 1 oktober

Under julveckan skickas väggalmanackan ut till alla hushåll samt att den finns på några strategiska platser i kommunen. Det kostar inget att vara med och vill man marknadsföra sina evenemang för kommande år skickar man informationen till marie.zetterlund@timra.se senast den 1 oktober.

– Tyvärr kan det uppstå krockar och att alla evenemang inte kommer med och det bör man ha i åtanke. Det finns så många goda krafter som arbetar för att Timråborna och besökare ska ha ett brett utbud av evenemang att välja bland. Så kom igen nu, alla föreningar, nu fyller vi 2018 års almanacka med en massa spännande händelser!, avslutar Marie Zetterlund.

Mer information:
Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig, Timrå kommun, tfn 060-16 31 00

Sidan uppdaterad den 30 augusti 2017