Eleverna Fionah och Johanna, mottagare av Timrå kommuns Vård- och omsorgscollege stipendium 2016/2017

Publicerad den 16 juni 2017 Stipendium omvårdnadn 2017 Johanna Jokioja, Fionah Namibiru, Gudrun Molander

Under fredagens studentavslutning vid Västermalmskolans Vård- och omsorgsprogram delades stipendier ut till flera elever.

Gudrun Molander (L) från Timrå kommun presenterade två stipendier till elever från Timrå, Johanna Jokioja och Fionah Namibiru. Arbetslaget i Vård- och omsorgscollege förordade dessa elever med motiveringarna:

Fionah, har med berömvärd flit tagit stort ansvar för sina studier och uppnått mycket goda teoretiska och praktiska kunskaper. Hon har med sin goda empatisk förmåga, sin underbara humor och sin starka personlighet gjort starkt intryck på alla som mött henne och hon har alltid lyckats väl på sina APL-placeringar. Hon är en mycket god representant för vård och omsorgsyrket.

Johanna, är en fighter som aldrig ger upp. Hon är en praktiker och en duktig vårdare. Hon har ett stort varmt hjärta och dömer ingen annan människa. Hon har mod att stå upp för sig själv och sina kamrater och hon tar alltid den svages parti. Dessa egenskaper gör att hon är en mycket god representant för vård och omsorgsyrket.

- Som förvaltningschef är jag mycket stolt över vad dessa och även andra elever presterat. Jag önskar dem all lycka i framtiden och hoppas att de väljer oss som arbetsgivare i det viktiga yrket inom vård- och omsorg, säger Ingeborg Melin.

Sidan uppdaterad den 16 juni 2017