Socialnämnden på rundtur

Publicerad den 14 augusti 2017 deltagande ledamöter och tjänstemän utanför Strandbo

Socialnämndens ledamöter och några av förvaltningens tjänstemän åkte ut för att se socialtjänstens verksamhet på nära håll i samband med sammanträdet den 17 maj.

Det var en lyckad dag med möjlighet för politiker och tjänstemän att se och resonera om olika verksamheter utöver de ordinarie mötespunkterna. Efter samling vid kommunhuset åkte alla i gemensam busstransport via Tallnäs och Bergeforsen till vård- och omsorgsboendet Strandbo i Söråker. Enhetschef Inger Peterson visade tillgängliga lokaler samt den iordningställda innergården, där man kommer att ha höns under sommaren.

Socialnämndens sammanträde hölls i Söråkers Folkets Hus. Vid pauser besöktes också PRO:s utställning om säkerhet för äldre. Efter lunch fortsatte rundturen till Krehas butik i Timrå centrum, med ett antal inköp av deras fina tillverkning. En visning av Familjeresurscentrums lokaler under biblioteket med Annika Grannas Drougge hanns också med. På samma adress finns numera även Ungdomsmottagningen.

Efter ett kort stopp vid Merlogården gjordes ett sista besök vid Hagalid. Här avtackades Inger Ytterström med blommor och paket efter många uppskattade år som nämndens sekreterare. Ordförande Per-Arne Frisk samt förvaltningschef Ingeborg Melin var mycket nöjda vid dagens slut.

Protokoll med alla beslut från sammanträdet 17 maj finns att läsa i sin helhet på sida med mötesinformation för Socialnämnden.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 14 september 2017