2019 års stipendiater från Vård- och omsorgscollege

Publicerad den 27 juni 2019

Vid Västermalmskolans avslutning för Vård- och omsorgsprogrammet fredag den 14 juni delades stipendier ut bland annat till Timrå-studenterna Josefin Moberg och Ogochukwu Francis.

Lars Kempe (S), vice ordförande i socialnämnden Timrå kommun, presenterade två stipendier till elever från Timrå med fullständiga betyg och yrkesexamen. Arbetslaget i Vård- och omsorgscollege förordade dessa elever med följande motiveringar.

Josefin Moberg har haft en tydlig utveckling i sina studier på vård och omsorgsprogrammet. Hon är pålitlig, målmedveten och trevlig och passar mycket bra för sitt kommande yrke. 

Ogochukwu Francis har varit mycket ambitiös och noggrann under sin studietid på vård och omsorgsprogrammet. Hon är en glad och vänlig tjej och kommer att bli en god medarbetare i vården.

- Som förvaltningschef är jag mycket stolt över vad dessa och även andra elever presterat. Jag önskar dem all lycka i framtiden och hoppas att de väljer oss som arbetsgivare i det viktiga yrket inom vård- och omsorg, säger Ingeborg Melin.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 27 juni 2019