Här kan du läsa aktuell information som handlar om omsorg och stöd.

• Axplock från Socialnämnden 2017-10-18

den 23 oktober 2017 20171018 Årets handledare.jpg Vid Socialnämndens sammanträde i oktober presenterades årets handledare i Timrå kommun.
  • Personligt Ombud firade 15 år!

den 10 oktober 2017                                Vid Anhörigcenter i Timrå firades i fredags 15-årsjubileum för verksamheten Personligt Ombud. Timrås egna ombud Anne-Louise Bäckström och Leif Sundell bjöd tillsammans med Inga-Lill Nilsson in till Öppet hus i lokalen i centrala Timrå.
  • Dags att ansöka om verksamhetsbidrag

den 27 september 2017 2834230-manager-and-his-team-all-giving-a-strong-t.jpg Verksamhetsbidraget är öppet att söka för föreningar av social karaktär med verksamhet som bedrivs i Timrå kommun eller har stark anknytning till Timrå kommun.
  • Kommunen söker familjehem

den 23 augusti 2017 Happy Kids Representing Youth and Fun Nu är vi i stort behov av familjehem i Timrå kommun. Vi söker dig som är trygg och stabil, med tid och tålamod. Familjer som kan älska, vårda och dela ett barn med dess egna föräldrar. Eftersom barnen och ungdomarna kommer från Timrå vill vi att du inte bor alltför långt bort.
  • Socialnämnden på rundtur

den 14 augusti 2017 hagalid 3.jpg Socialnämndens ledamöter och några av förvaltningens tjänstemän åkte ut för att se socialtjänstens verksamhet på nära håll i samband med sammanträdet den 17 maj.
(12 Nyheter)

Sidan uppdaterad den 23 oktober 2017