Här kan du läsa aktuell information som handlar om omsorg och stöd.

• Axplock från socialnämnden i mars

den 5 april 2018 Domar klubba 1.jpg Vid Socialnämndens sammanträde i mars fick ledamöterna bland annat information om införandet av mobil hemtjänst med nyckelfria lås samt verksamheten personligt ombud.
  • Arbetsmarknadstorget knöt band för samlad samverkan

den 9 mars 2018 invigning_arbetsmarknadstorget.jpg Kommunens senaste satsning, Arbetsmarknadstorget, invigdes igår av kommunstyrelsens ordförande, Ewa Lindstrand, och Arbetsförmedlings chef i Timrå, Moshen Latifi genom en symbolisk bandknytning.
  • Axplock från socialnämnden i februari

den 28 februari 2018 Domar klubba 1.jpg Vid Socialnämndens sammanträde i februari godkände ledamöterna patientsäkerhetsberättelsen för 2017. Nämnden ställde sig bakom ett förslag om reducering av matkostnader på vård- och omsorgsboende. Nämnden ställde sig också bakom förvaltningens ansökan om statsbidrag till verksamhet med personliga ombud.
  • Axplock från socialnämnden i januari

den 31 januari 2018 Domar klubba 1.jpg Vid socialnämndens sammanträde i januari fick ledamöterna information om arbetet med barn och unga samt om arbetet med bokslut och budget. Beslut togs om nytt Äldreomsorgscenter samt nya avgifter för matleveranser.
  • Vi söker bostäder till nyanlända

den 17 januari 2018 real estate, technology and accomodation concept - picture of house on virtual screen in man hand Vi behöver hjälp från dig som kan tänka dig att hyra ut en större hyresfastighet, villa, lägenhet eller ett rum.
(22 Nyheter)

Sidan uppdaterad den 23 oktober 2017