Här kan du läsa aktuell information som handlar om omsorg och stöd.

• Krehas julmarknad fredag 7 december

den 6 december 2018 Kreha-jul.jpg Välkommen till Krehas årliga julmarknad fredag 7 december, kl 12 - 15, Köpmangatan 55.
  • Axplock från socialnämnden 26 oktober

den 7 november 2018 Domar klubba 1.jpg Vid sammanträde den 26 oktober fick Socialnämnden information om årets handledare och dataskyddsförordningen. Beslut togs bland annat om åtgärder för att klara budgeten, hyresavtal för LSS-boende samt förslag om taxa för hemsjukvård.
  • Emma Salomonsson Årets handledare

den 7 november 2018 181026 årets handledare.jpg Vård- och Omsorgscollege Västernorrland utser årets handledare varje år. För Timrå kommun valdes Emma Salomonsson från Vivsta hemtjänst.
  • Ändring av verksamhetsbidrag till föreningar av social karaktär

den 3 oktober 2018 Smiling pretty red haired young woman sitting with coworkers around laptop at work during meeting Samtliga föreningsbidrag ligger från den 1 januari 2019 under kultur- och tekniknämndens ansvar. Detta innebär att Socialnämndens verksamhetsbidrag till föreningar av social karaktär flyttas över från årsskiftet.
  • Axplock från socialnämnden i september

den 1 oktober 2018 Domar klubba 1.jpg Socialnämnden hade ett extra sammanträde den 10 september utifrån arbetet med Budget och Verksamhetsplan. Vid nämndens ordinarie sammanträde den 19 september fick nämnden information om arbetet med vuxna och missbruk och halvtidsutvärderingen av projektet Sju timmars arbetsplatsförlagd presenterades. Nämnden beslutade vid sammanträdet också i frågan om åtgärdsplan för att klara budget 2018.
(32 Nyheter)

Sidan uppdaterad den 23 oktober 2017