Ny leverantör för annonsering i sociala medier

Publicerad den 28 februari 2017 Beställningsprocess Nowa Kommunikation.jpg

Från och med den 1 mars har vi en ny leverantör för annonsering i sociala medier. Vår nya leverantör heter Nowa Kommunikation.

– Det har blivit ett ökat tryck att annonsera i sociala medier och därför har vi nu upphandlat och skrivit avtal med Nowa kommunikation, säger Marie Zetterlund, informations- och marknadsansvarig.

Bättre spridning och livslängd

Vanligtvis har vi annonserat i dagspress men i och med att våra målgrupper förändrar sina informationskanaler behöver även vi följa med för att nå ut till våra målgrupper. Dessutom får vi en bättre spridning och livslängd på våra annonser när ni annonserar i sociala medier.

Så bokar du

Du kan själv ta kontakt med Nowa kommunikation genom att sända ett mail till avropa@nowakommunikation.se

Kom ihåg att ange kontaktuppgifter och referens. Du kan även ringa på nummer 020-564 564.

Eller så skickar du ett underlag till informations- och marknadsansvarig, e-post marie.zetterlund@timra.se 

Kostnad

Det upphandlade priset är 2900 kronor för en tre veckors-kampanj. Detta kan så klart variera beroende på vilken spridning och målgrupp du önskar.

Att tänka på

Alla annonser som Nowa producerar ska gå i linje med Timrå kommuns grafiska profil samt att annonslänkarna ska skickas till informations- och marknadsansvarig för delning på Timrå kommuns Facebookssida.

 Avtalet gäller till och med 28 februari 2018.

Mer information och frågor, kontakta Marie Zetterlund, informations- och marknadsansvarig, marie.zetterlund@timra.se   telefon 34 22.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 4 maj 2018