Idag hälsar vi vår nya kommunchef Andreaz Strömgren välkommen!

Publicerad den 1 september 2016 på_plats2.jpg

Det var i maj som Kommunstyrelsen beslutade om att anställa Andreaz Strömgren som kommunens nya kommunchef. Idag, 1 september, gör han sin första arbetsdag som kommunchef men han är inte helt ny i organisationen.

– Det känns jättekul att återvända till Timrå med helt nya utmaningar, säger Andreaz Strömgren.

Inte ny i verksamheten

Strömgren har tidigare arbetet som förvaltningschef på miljö- och byggförvaltningen och känner väl till verksamheterna, men avslutade sin tjänst 2011 då fick han ett erbjudande som miljödirektör på Sundsvalls kommun. Där stannade han till 2014 för ett nytt uppdrag som förvaltningschef på Ystads kommun som han nu lämnade i våras för att återvända till Timrå.

– Att få chansen att återvända till denna framåtsträvande organisation som kommunchef, nu med bred erfarenhet av kommunal verksamhet, känns både utmanande och otroligt stimulerande, säger Andreaz Strömgren och fortsätter:

– Min yrkesmässiga passion ligger i att arbeta med demokrati och grundläggande mänskliga behov, och det får man verkligen göra på riktigt som kommunchef med det samlade ansvaret för den kommunala verksamhetens hela bredd.

Håll dig uppdaterad

Andreaz kommer att hålla oss informerade om vad han har på gång och vad som sker i våra verksamheter i stort, genom hans sida,

Andreaz kanal. Där kan du som medarbetare hålla dig uppdaterad om vad som är på gång.

 Läs mer i Andreaz kanal

Mer information: Andreaz Strömgren, telefonnummer: 060-163123

 

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 4 maj 2018