Dela din bild av Timrå

Publicerad den 30 juni 2016 ftwl_instabilder4.jpg

Idag lanserar vi det första steget i varumärkesarbete From Timrå with love, för att stärka bilden av Timrå. En webbportal där vem som helst kan dela med sig av sin positiva bild av Timrå samt sidor i sociala kanaler som Instagram och Facebook.

Bakgrund och framtid

Varumärkesarbetet är ett politiskt beslut med kommunen är inte styrande i arbetet. All framgång kommer från timråbor och besökare som bidrar med att sprida positiva bilder av Timrå. Alla bidrar utifrån sina förutsättningar och det finns inga rätt eller fel men grundtanken är enkel, sprid din positiva bild av Timrå!

– Alla vi som bor i Timrå eller har någon koppling till platsen har mycket att dela med oss av. Vi har våra smultronställen och favoritplatser som vi ska visa omvärlden, säger Ewa Lindstrand, kommunstyrelsens ordförande.

– Vår plats är unik och vi vill dela den bilden med hela världen. Resan börjar inifrån och arbetet med att bygga upp varumärket Timrå börjar hos alla våra fantastiska medborgare och andra som gillar Timrå.

Digitala kanaler

Genom portalen www.fromtimrawithlove.se kan vem som helst dela med sig av sin positiva bild av Timrå. 

– Vi hoppas att många vill bidra, både genom att lägga upp bilder och berättelser men även genom att dela vidare genom sociala kanalerna Instagram och Facebook, säger Marie Zetterlund, informationsansvarig Timrå kommun.

Under hösten väntar fler insatser kring det långsiktiga varumärkesarbetet.

– Det är alla vi som har en koppling till platsen som måste hjälpas åt att sprida Timrå ut i världen. Vi har tagit fram en digital plattform där man kan dela med sig av berättelser och bilder men vi behöver allas hjälp att bidra, avslutar Tony Andersson, oppositionsråd.

Läs mer och bidra:

http://fromtimrawithlove.se

Följ i sociala kanaler
Instagram: fromtimrawithlove
Facebook: https://www.facebook.com/fromtimrawithlove

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 25 februari 2019