Bo Glas blir ny ekonomichef

Publicerad den 6 april 2018

Det är nu klart att det blir Bo Glas som blir Timrå kommuns nya ekonomichef. 

 Jag är otroligt nöjd med att ha rekryterat en mycket kompetent ledare till Timrå kommun, med bred erfarenhet av att med framgång leda utvecklingsarbete i offentlig och privat verksamhet, säger kommunchef Andreaz Strömgren och fortsätter:

 Bo vill skapa förutsättningar för att medarbetare och chefer ska lyckas. Vi behöver en sådan ledare för att nå våra verksamhetsmål kombinerat med affärsmässig förmåga att främja kloka och långsiktiga beslut för de som bor, verkar och vistas i kommunen.

Bo kommer närmast från en anställning i Härnösands kommun på motsvarande position och har mångårig erfarenhet av ekonomichefsrollen. Bo har även arbetat på många positioner i Teliakoncernen, bland annat som Sverigechef för deras servicecenter men även som global chef och ekonomichef för företagets nätdivison.

Bo Glas uppdrag blir att ansvara för att utveckla ekonomienheten och ekonomistyrningsprocessen, i nära dialog med politiken, medarbetare och kommunchef.

  Jag ser fram mot att börja jobba som ekonomichef i Timrå kommun och träffa min personal, chefer och medarbetare. Det kommer att blir ett stimulerande uppdrag då jag får vara med att fortsätta utveckla Timrå till en attraktivare kommun.

Bo Glas tillträder sin nya tjänst den 14 augusti 2018.

Mer information:
Andreaz Strömgren, kommunchef, tfn: 060-16 31 00

Bo Glas, ekonomichef, tfn: 070-191 34 50

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 4 maj 2018