Louise först ut vid höstens Afterwork

Publicerad den 14 oktober 2016 Porträttbild på Louise Hallin
Louise Hallin kommer till höstens första Afterwork.
Fotograf: Pressbild

Den 14 november är det dags för höstens första Afterwork för timråföräldrar. Först ut är Louise Hallin känd som bland annat specialistrådgivare på TV 4:s Nyhetsmorgon. Hon ger sina bästa föräldratips.

– Är man intresserad av att delta bör man anmäla sig så att man vet att man har en plats, säger Britt-Louise Nyholm, utvecklingsstrateg trygghet och hälsa.

Barns behov och föräldrarnas möjligheter

Louise Hallin menar att det, i vissa perioder kan vara både utmanande och tålamodskrävande att vara förälder. Till exempel när det gäller uppfostran, barnens personligheter, olika åldrar, regler, familjeliv, normer och värderingar, förskola och skola, motivation och aktiviteter. Många föräldrar känner igen sig i detta.

Louise kommer att på ett inspirerande sätt ge konkreta verktyg, värdefulla tips och svara på frågor som rör behov och möjligheter.

Föranmälan

Afterworken är kostnadsfri men föranmälan behövs då platserna är begränsade. Mejla att du kommer till britt-louise.nyholm@timra.se

Afterworken arrangeras för femte året i rad av Timrå kommun tillsammans med Studieförbundet Bilda och Timrå församling. Föreläsningarna är kostnadsfria och deltagarna bjuds på lättare förtäring. Nästa träff är planerad den 8:e december och i skrivandets stund är inte programmet fastställt klart.

 Vill du veta mer? 

Kontakta Britt-Louise Nyholm, utvecklingsstrateg trygghet och hälsa, tfn:070-533 26 01

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 1 november 2016