Vi är glada att presentera en ny medarbetare på Näringslivskontoret!

Publicerad den 23 februari 2017

Vi hälsar Urban Jonsson, 59 år från Njurunda, varmt välkommen till Näringslivskontoret. Han började sin tjänst den 15 februari och är anställd som näringslivsutvecklare fram till och med september i år.

– Det ska bli spännande att få samarbeta med företag och föreningar som vill utveckla Timrå kommun och regionen mot framtiden, säger Urban Jonsson om att arbeta som näringslivsutvecklare.

Urban har en gedigen bakgrund som både företagsledare och företagskonsult. Han har genom åren samlat på sig en bred erfarenhet inom en hel del områden, bland annat som säljare av styr- och övervakningssystem för fastigheter, produktutvecklare av energimätsystem och han har också varit företagsmentor på Nyföretagarcentrum.

– Jag var också anställd på Sundsvalls Luftvärnsregemente fram till nedläggningen 1982, berättar Urban. Det har gjort att jag har många fina minnen från Åstön, fortsätter han.

Det är besöksnäring och landsbygdsutveckling som är hans huvudsakliga ansvarsområde på Näringslivskontoret och Urban har redan börjat få en bra bild av verksamheten.

– Nu är det bara att sätta sig in i alla aktuella och spännande projekt som pågår och är på ingång, säger Urban Jonsson. Och det blir inga problem eftersom jag har bra stöd från mina kollegor på Näringslivskontoret, avslutar Urban Jonsson, numera näringslivsutvecklare.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 4 maj 2018