App & go – medarbetarnas hälsoutmaning

Publicerad den 15 september 2017 Logotyp Hållbara resor-02-02.png

Svårt att få tid till motion? Visste du att 30 minuter rörelse varje dag i form av t.ex. en promenad är bättre än tre timmar intensiv träning i veckan? Kombinera motion med resan du ändå måste göra. Samla poäng genom olika typer av aktiviteter – lunchpromenad, tjänsteresa med cykel eller kollektivtrafikresa till jobbet. Både hälsosamt och hållbart. Var med och tävla både individuellt och tillsammans med din organisation i hälsoutmaningen App & go.

Så funkar hälsoutmaningen
Du registrerar dina hälsosamma och klimatsmarta resor i appen "App & go" och du samlar därigenom poäng och bidrar till Timrå kommuns chans att vinna. Individuella priser lottas ut varje vecka till de medarbetare som nått veckomålet. Du kan när som helst hoppa på utmaningen - poängräkningen för de individuella priserna startar om varje vecka.
Utmaningen pågår mellan 18 september och 1 december 2017. 

Vinster
Priserna består av två cyklar, en elcykel och 240 andra priser.
Den organisation som fått det högsta snittet bland medarbetarna vinner en inspirationsföreläsning med Heidi Andersson, armbryterskan från Ensamheten.

Ladda ner appen
Ladda ner App & go till din mobil via App Store. Ni med androidtelefoner får vänta några dagar innan den blir tillgänglig i Google play.
Sprid affischen och peppa dina kollegor för chans att vinna inspirationskvällen.

Lycka till önskar projektet Hållbara resor!
Läs mer på www.hållbararesor.se
Frågor? Kontakta hallbararesor@lvn.se

Hälsoutmaningen har tagits fram inom samverkansprojektet Hållbara resor som är ett treårigt projekt för att minska klimatpåverkan från de deltagande organisationernas tjänste- och arbetsresor.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 4 maj 2018