Nyheter

Här kan du ta del av nyheter från Timrå kommun. Klicka på nyheten du är intresserad av, så visas den i sin helhet. Har du någon information relaterad till kommunen som skulle kunna vara ett underlag för en intressant nyhet? Skicka i så fall en kommentar till oss genom att klicka på "kommentera" längst ner på sidan.

 • Kommunfullmäktige sammanträder

  den 18 november 2019 Domar klubba 1.jpg Måndagen den 25 november klockan 17.00 sammanträder Timrås fullmäktige. Här kan du läsa hela ärendelistan.
 • Aktiviteter under Regnbågsveckan

  den 18 november 2019 Regnbågsveckan4.jpg Timrå kommun värnar de mänskliga rättigheterna och vill vara en öppen och inkluderande kommun där alla har lika rättigheter och möjligheter oavsett sexualitet, könsidentitet eller könsuttryck. Idag börjar Regnbågsveckan och Timrå kommun deltar i veckan för tredje gången.
 • 385 medarbetare deltog i utbildningsdag om lågaffektivt bemötande

  den 5 november 2019 Utbildningsdag i lågaffektivt bemötande.png Hur kan vi visa förståelse för och minska beteendeproblem? Det var utgångspunkten för en gemensam utbildningsdag för medarbetare från socialförvaltningen och barn- och utbildningsförvaltningen som tillsammans möter barn och ungdomar i sin vardag.
 • Nu övar Sverige totalförsvaret

  den 4 november 2019 32106904-low-angle-view-of-people-making-circle-wi.jpg Den största nationella totalförsvarsövningen på mer än 30 år startar nu. Över 400 aktörer övar olika delar av totalförsvaret från november och under hela 2020. Syftet är att stärka Sveriges motståndskraft.
 • Axplock från socialnämden 23 oktober

  den 28 oktober 2019 Domar klubba 1.jpg Vid socialnämndens sammanträde i oktober fick nämnden information om TUFF ett pilotprojekt riktat till äldre samt information om Samordningsförbundet . Socialnämnden beslutade om förvaltningens yttrande över en motion avseende biståndsbedömt trygghetsboende för äldre.
(432 Nyheter)

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 28 maj 2018