Nyheter

Här kan du ta del av nyheter från Timrå kommun. Klicka på nyheten du är intresserad av, så visas den i sin helhet. Har du någon information relaterad till kommunen som skulle kunna vara ett underlag för en intressant nyhet? Skicka i så fall en kommentar till oss genom att klicka på "kommentera" längst ner på sidan.

 • Oljefilm upptäckt i Bergeforsen

  den 14 juli 2017 wxutskovet 1514.jpg Idag, fredagen den 14 juli, upptäcktes oljefilm på vattenytan nedströms kraftverket i Bergeforsen. Timrå kommun fick information under eftermiddagen och besökte platsen omgående.
 • Christian Söderberg blir ny näringslivschef

  den 7 juli 2017 rchristian_söderberg 142.jpg Vi kan i dag berätta att det blir visionären med det stora timråhjärtat - Christian Söderberg som blir Timrå kommuns nya näringslivschef.
 • Bra badvatten i hela Timrå

  den 6 juli 2017 rbadvatten 100.jpg Årets första provtagning av badvatten i Timrå visar på ett bra resultat. – Utomhusbadarna kan känna sig trygga att bada i våra vatten. Av kommunens 13 badplatser får alla ett tjänligt resultat, säger Tobias Öhlund, miljöinspektör, Timrå kommun.
 • Frågor om allemansrätten

  den 4 juli 2017 Kanot.jpg Så här i sommartider kommer det ofta många frågor om hur allemansrätten gäller vid olika typer av aktiviteter.
 • Axplock från socialnämnden 26 juni

  den 30 juni 2017 Domar klubba 1.jpg Vid socialnämndens sista sammanträden inför sommaren informerades och beslutades bland annat om äldreomsorgen, försörjningsstöd samt ett förslag till länsgemensam familjehemsvårdsorganisation.
(196 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 28 oktober 2016