Nyheter

Här kan du ta del av nyheter från Timrå kommun. Klicka på nyheten du är intresserad av, så visas den i sin helhet. Har du någon information relaterad till kommunen som skulle kunna vara ett underlag för en intressant nyhet? Skicka i så fall en kommentar till oss genom att klicka på "kommentera" längst ner på sidan.

 • Underhållsstopp på SCA Östrand vecka 42

  den 11 oktober 2018 _MG_4564.jpg Massaproduktionen på sulfatlinjen stoppas för underhållsarbete från söndagen den 14 oktober. Produktionen planeras vara igång under fredagen 19 oktober. Under stopp och vid igångkörning av fabriken kan störningar i form av buller och lukt förekomma i närområdet.
 • Aktuella vägarbeten och framkomlighet

  den 7 oktober 2018 wrxDSC_1160.jpg Just nu pågår en del vägarbeten runt om i kommunen. Här kan du se vilka vägar som har begränsad framkomlighet.
 • Sveriges bästa SYV finns i Timrå

  den 4 oktober 2018 Årets vägledare Sara Nordström.png Idag fick Sara Nordström, studie- och yrkesvägledare i Timrå, ta emot pris som Årets vägledare 2018 av Sveriges vägledarförening. – Jag är så oerhört stolt och tacksam. Det är hedersamt att bli uppmärksammad och ett erkännande då mitt genuina intresse och arbete för studie- och yrkesvägledning blir belyst, säger Sara.
 • Stor övning av räddningsinsats vid en bussolycka

  den 4 oktober 2018 Övningsområde.png Idag, 4 oktober, övar Räddningstjänsten Medelpad på räddningsinsatser vid en bussolycka. Övningen pågår från kl. 9.00-12.00 mellan Gumböle och Fjäl i närheten av Stavreviken i Timrå.
 • Ändring av verksamhetsbidrag till föreningar av social karaktär

  den 3 oktober 2018 Smiling pretty red haired young woman sitting with coworkers around laptop at work during meeting Samtliga föreningsbidrag ligger från den 1 januari 2019 under kultur- och tekniknämndens ansvar. Detta innebär att Socialnämndens verksamhetsbidrag till föreningar av social karaktär flyttas över från årsskiftet.
(361 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 28 maj 2018