Nyheter

Här kan du ta del av nyheter från Timrå kommun. Klicka på nyheten du är intresserad av, så visas den i sin helhet. Har du någon information relaterad till kommunen som skulle kunna vara ett underlag för en intressant nyhet? Skicka i så fall en kommentar till oss genom att klicka på "kommentera" längst ner på sidan.

 • Axplock kommunfullmäktige 11 juni

  den 19 juni 2018 Domar klubba 1.jpg
 • Rörelseglädje på Bergeforsens skolas fritidshem

  den 18 juni 2018 Fritidsidrott på Bergeforsens skolas fritidshem.png Sedan mitten på vårterminen har alla elever på Bergeforsens skolas fritidshem haft möjlighet att delta i rörelseaktiviteter tre gånger i veckan, utöver den ordinarie idrottsundervisningen under skoltid. Bakom initiativet står två blivande idrotts- och fritidslärare vid Mittuniversitetet.
 • Kvarlämnade matrester kan sprida dödlig djursjukdom

  den 13 juni 2018 Den smittsamma och dödliga grissjukdomen afrikansk svinpest är ett mycket stort hot mot svenska grisar och vildsvin. Afrikansk svinpest är inte farlig för människor. Däremot kan människor sprida smittan, via mat. Därför vädjar nu svenska myndigheter till allmänheten att vara noggranna med att aldrig lämna eller slänga matrester så att vildsvin eller grisar kan komma åt av dem.
 • Axplock från barn- och utbildningsnämnden 30 maj

  den 8 juni 2018 Domar klubba 1.jpg I barn- och utbildningsnämndens sammanträde den 30 maj informerades och beslutades bland annat om följande.
 • Nya digitala tjänster förenklar för företagare i Timrå

  den 8 juni 2018 close up hands multitasking man using laptop connecting wifi Nu lanserar Timrå kommun ett paket av digitala tjänster som förenklar tillståndshanteringen för restaurangföretagare. E-tjänsterna baseras på de nationellt standardiserade tillstånd som tagits fram i programmet Serverat.
(321 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 28 maj 2018