Esso

Publicerad den 24 januari 2019 Unga personer som sitter vi en dator

Projektledare är Vivi-Anne Lindström, Näringslivskontoret Timrå och projektet genomförs i samarbete med Arbetsmarknad och Integration vid Timrå kommun och Arbetsförmedlingen.

cvcccccc ghhtyurt

säger Annelie Ringbro, enhetschef Integration Timrå kommunProjektledare är Vivi-Anne Lindström, Näringslivskontoret Timrå och projektet genomförs i samarbete med Arbetsmarknad och Integration vid Timrå kommun och Arbetsförmedlingen.

Vi är glada för denna möjlighet att tillsammans med Arbetsförmedlingen och Arbetsmarknad och Integration arbeta med detta projekt. Vi ser detta som en möjlighet för våra företagare att hitta kompetens och att få träffa arbetssökande under informella former, säger Vivi-Anne Lindström, näringslivsutvecklare Näringslivskontoret.

Vi vill skapa ett forum

där arbetsgivare och arbetssökande får träffas och nätverka i rätt miljö. Tillfällen att se bortom hårda kompetensord och istället fokusera på individen, vem det är och vad denne kan tillföra ett företag. Helt enkelt en fantastisk möjlighet för både företag och arbetssökande att hitta rätt i kompetensförsörjningen, säger Mikael Gustafsson, Företagsrådgivare, Arbetsförmedlingen.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 24 januari 2019