Rådgivning

Här hittar du länkar till organisationer och myndigheter som erbjuder rådgivning i olika faser av ditt företagande.

Almi Företagspartner

Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag? Här presenteras Almis tjänster med utgångspunkt utifrån din situation.

Coompanion Västernorrland

För er som vill starta eller driver ett kooperativt företag. Har ni precis bestämt er, eller har ni kommit halvvägs i processen och behöver råd?

Företagarna Timrå/Västernorrland

Som medlem får du ta del av fördelaktiga försäkringar och förmåner, tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning, samtidigt som du stöttar opinionsarbetet för bättre företagande i Sverige.

Handelskammaren

Handelskammaren Mittsverige främjar tillväxt för våra företag. De är näringslivets röst gentemot politiker, myndigheter och offentlig sektor.

Hushållningssällskapet

Hushållningssällskapet arbetar för de näringar som vill utveckla landsbygdens potential, till nytta för alla som bor och verkar där. Det sker genom företagsrådgivning, konsultuppdrag, utbildning och utvecklingsprojekt.

IFS Rådgivning

IFS samarbetar med Almi för att ge särskilt rådgivning till personer med utländsk bakgrund som vill starta eller utveckla företag. IFS Rådgivning finns idag i hela landet som en del av Almis regionala bolag. Det är en kostnadsfri rådgivning på olika språk för dig som vill starta företag.

Nyföretagarcentrum Sundsvall Timrå

Nyföretagarcentrum erbjuder dig kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning om du funderar på att starta företag.

Skatteverket

Skatteverket erbjuder kostnadsfria informationsträffar om skatter. Hittar du inte någon träff på den ort eller län du söker på betyder det att det just då inte finns någon.

Ung Företagsamhet

Att starta och driva ett UF-företag under ett år ger dig möjlighet att göra verklighet av en idé, att göra något du tror på och brinner för.

Åkroken Business Incubator

Är du redo att ta din idé och ditt företag vidare till nästa nivå? Har ditt företag tillväxtpotential? Då kan du kontakta Mauri Mellenius, som har kontor i Entreprenör Timrås lokaler på Terminalvägen 10.

 Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag? Här presenteras ALMIs tjänster med utgångspunkt i din situation.

Är du redo att ta din idé och ditt företag vidare till nästa nivå? Har ditt företag tillväxtpotential? Då kan du kontakta Mauri Mellenius, som har kontor i Entreprenör Timrås lokaler på Terminalvägen 10.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 13 september 2017