Vinnarna i Guldstegen 2018

Publicerad den 18 maj 2018 Medarbetare på Timrå kommun. Marie Zetterlund, Vivi-Anne Lindström, Maria Adolfsson, Fredrik Eriksson, Ingrid Thyberg, Christian Söderberg, Christina Eriksson och Alexandra Kerttu.
Glada medarbetare på Timrå kommun som tog emot näringslivet på Guldstegen 2018.
Fotograf: Fröken Fotograf AB

Det var en fullsatt salong på Bergeforsparken när näringslivet i Timrå hyllades under kvällen den 17 maj. 

Kommunchef Andreaz Strömgren och kommunstyrelsens ordförande Ewa Lindstrand delade under kvällen ut det årliga priset Årets hedersomnämnande. Det gick i år till Pernilla Eurenius, en mångsidig idéspruta och en god ambassadör för Timrå, med motiveringen:

”En unik drivkraft som engagerar, skapar affärer och vidgar nätverken som inkluderar och välkomnar. Sätter Timrå på kartan i hela Sverige och är en förebild och inspiratör för såväl ung som gammal. Årets ambassadör lever och personifierar Timråandan.”

Här är vinnarna i de övriga kategorierna:

Årets Unga företagare - Elin Nordmark Hovslagare: Elin Nordmark
En kreativ, nytänkande och innovativ företagare som är en god ambassadör för yrket. Det finns en ambition att hela tiden utveckla sitt företag och kunden står alltid i fokus.

 

Årets Unga löfte – Pre Wrap Sport UF: Kristina Dahlin, Linnéa Jensen, Wilma Söderberg, Linn Harrvik & Wilma Berggren
Med affärsmässighet visar dessa unga entreprenörer på en förmåga att utvecklas och att hitta lösningar på ett problem. Det är en inspiration för fler ungdomar i Timrå att se detta UF företag lyckas.

 

Årets Startup – Applena AB: Victoria Mohlen, Emma Backberg

Med en tydlig och transparent affärsmodell som har skapat en produkt för att stärka föreningars ekonomi. Genom sitt innovativa nytänkande har man skapat en produkt som är lätt att sprida och ger stor valfrihet för alla.

 

Årets Uppstickare – Sunds Fibertech: Lars Eklund & Kenth Eklund

Med ett snabbväxande bolag med global verksamhet och genom ett stort engagemang och ambassadörskap för Timrå, har dessa drivande entreprenörer tagit initiativ till att stärka lokala samarbeten.

 

Årets Kreativa näring – Logen i Lövberg: Mats Englund

För ett starkt personligt engagemang och mod som attraherar besökare från när och fjärran. Genom att engagera en hel bygd sätter denna företagare Timrå på kartan på ett unikt sätt.

 

Årets Nyföretagare/Rookie – Timrå Golf Academy: Niklas Dahlgren & Peter Forsgren

För ett nyskapande och nytänkande som med modern teknik driver en unik verksamhet som attraherar besökare. Bidrar starkt till att sätta Timrå och regionen på kartan.

 

Årets Företagare – Krigsbygård: Jens Johansson & Lilian Lagergren

Med stort mod investeras för en hållbar framtid i en bransch som är en av världens äldsta. Företagarna är goda förebilder och ambassadörer för både sitt yrke och för Timrå Kommun.

 

Här kan du se vinnarna och mingelbilder från kvällen.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 18 maj 2018