Timrå kommun och Sundsvalls kommun satsar på stark medverkan på Business Arena Umeå

Publicerad den 20 februari 2017 businessarena 2017.jpg

Timrå kommun och Sundsvalls kommun kommer att dela på en monteryta, där kommunerna sedan kommer att lyfta fram sina respektive fördelar. 

– Business Arena i Umeå känns som den perfekta mötesplatsen med norrlandsfokus för både företagsetablering och bostadsbyggande, vilket är prioriterade områden för oss. Vi vill vara med och nå potentiella investerare samt marknadsföra och stärka vår position som en kommun med ett företagsklimat i topp liksom vår servicenivå till företag, säger Linda Strid, marknadsutvecklare för bostäder,  näringslivskontoret Timrå kommun. 

Timrås nysatsning på bostadsbebyggelse i attraktiva lägen, i kombination med Timrås starka företagsklimat, är något som är viktigt att nå ut med.

– Det är viktigt att synas och dra nytta av den byggboom som pågår i vår närhet och som vi på allvar börjar känna av även i Timrå. Med vårt geografiska läge och våra kvalitéer, tycker jag att vi stärker både Sundsvall och regionen på ett utmärkt sätt, konstaterar Linda Strid.

Läs hela pressmeddelandet här.

Vad är Business Arena?

Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Under seriösa former skapar Business Arena förutsättningar för meningsfulla utbyten mellan privat och offentlig sektor. Genom att samla branschens ledande företag och aktörer under ett och samma tillfälle finns förhoppningen att det resultera i samhällsutveckling och nya affärer. Business Arena är ett evenemang ”av branschen, för branschen”.

Läs mer om Business Arena här.

Mer information:

Linda Strid, marknadsutvecklare för bostäder: 076-801 60 60

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 22 februari 2017