Timrå inspirerar Storuman – att jobba för ett bättre företagsklimat

Publicerad den 16 november 2016

Den 17 november åker Timrå kommun tillsammans med Företagarna Timrå till Storuman för att hålla ett inspirationsföredrag om varför det är viktigt med ett bra företagsklimat och ta upp konkreta viktiga exempel på hur man jobbar med näringslivsutveckling.

– Vi ser det här som ett bra tillfälle att verkligen plocka upp de framgångsfaktorer vi haft genom åren i vårt arbete mot Norrlands bästa företagsklimat, säger Linda Leiderud, näringslivsutvecklare på Timrå kommun, som är den person från kommunen som kommer att åka till Storuman för att berätta om Timrås framgångsrika arbete med företagsklimatet.

Lars Holm, ordförande i Företagarna Timrå, följer med för att ta upp arbetet ur en näringslivsvinkel. Han kommer att prata om hur viktigt det är att näringslivet och kommunen går armkrok i arbetet för ett starkt företagsklimat. Det här är inget arbete som kommunen och näringslivet kan göra var för sig.

– Det här är inget arbete som kommunen och näringslivet kan göra var för sig. Samverkan är ett nyckelord, ensam är inte stark, säger Lars Holm.

Fakta
Storuman ordnar en näringslivskonferens, med näringslivsprojekten ”Intill” och ”Möjligheternas region”, för att lyfta frågan om hur näringslivet ska främjas, nu och i framtiden.

Mer information här. (pdf-dokument)

 

Kontaktperson:
Linda Leiderud, näringslivsutvecklare Timrå kommun, 073-275 13 12

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 16 november 2016