Här är den nya turistbyrån i Timrå

Publicerad den 16 juni 2017 DSC_0066.JPG

Den 19 juni slogs dörrarna upp för första gången i det helt nybyggda servicehuset vid Y:et. Det är Lena Liljemark, entreprenör i Timrå, som kommer att se till att turistbyrån är öppen under dagtid från den 30 juni till den 3 september 2017.

Turismen har alltid intresserat mig och nu ser jag verkligen möjlighet att få utveckla något bra här i Timrå, säger Lena Liljemark, som redan lagt upp en Facebooksida för turistbyrån som heter ”Y:et turistinformation & café”.

Turistbyrån kommer att ha broschyrer om olika aktiviteter och sevärdeter i Timrå. Det kommer även att finnas en del souvenirer och produkter från lokala företag till försäljning. Från den 26 juni kommer det även att finnas fika till försäljning och Lena frågade Jenny Lindström som driver Ebbas café om hon ville sköta den biten.

Det är ju bra att kunna samarbeta för att få en så bra turistinformation som möjligt, säger Lena Liljemark. Jenny tyckte det lät spännande och hoppade på direkt, skrattar Lena.

Nu slipas på de sista detaljerna inför öppnandet och Lena ser fram emot att slå upp dörrarna för Timrås turistbyrå där även timråbor är välkomna.

Det här är ju en fantastisk plats för att fika, koppla av och beskåda konstverket på plats, säger Lena. Jag hoppas att många väljer att stanna till här i sommar, både turister och timråbor, avslutar Lena Liljemark.

Kontaktpersoner:

Lena Liljemark, turistbyrån Y:et:  073-822 41 57

Urban Jonsson, besöksnäringsansvarig: 070-222 64 66

Här finns samtliga platser för turistinformation i Timrå:
Turistinformation

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 20 juni 2017