Grattis till alla vinnare av Guldstegen 2019!

Publicerad den 24 maj 2019 Alla vinnare på scenen, Guldstegen 2019.

Efter en glädjefylld kväll fylld med spänning premierades vinnarna av Guldstegen i sann 10-års jubileumsanda! Stort grattis till Er alla!

 Årets Nyföretagare;

Prisvärd Företagarna Timrå

Vinnare: Anna & Martin Hanning Häggström, Hanning Häggström Produktion

Motivering: Med hjärta och mod skapas möten mellan människor där såväl stor som liten bjuds på upplevelser av högsta klass. Timrå sätts på kartan och företaget medverkar till att nya samarbeten skapas där den gemensamma potentialen för hela besöksnäringen stärks.

Årets Startup;

Prisvärd Bizmaker

Vinnare: Johan Sarskog, Brightmond

Motivering: Målmedvetenhet, flexibilitet och modet att satsa på den globala marknaden med en innovativ produkt skapar man nya möjligheter för användarna. Företaget förutspås en snabb tillväxt och har god potential att bli en framgångssaga.

Årets Unga företagare;

Prisvärd Timråbo

Vinnare: Amanda Samuelsson, Färjas Brygga

Motivering: Företagaren präglas av professionalism och hårt arbete med stort fokus på det hållbara och det lokala. årets unga företagare erbjuder en unik upplevelse i en fantastisk miljö med internationella influenser.

Årets Hållbarhet & Mångfaldsföretag;

Prisvärd SCA

Vinnare: Tomas och Ulrika Markström, Tom Pall

Motivering: Företaget levererar ett smart system med hållbara produkter med global tillväxtpotential. Genom att se alla människors förmåga oavsett bakgrund så tar företaget tillvara på allas kompetens. De är sanna inspiratörer och goda förebilder för ett ökat fokus på hållbarhet & mångfald.

Årets Anti Jante/(Årets Uppstickare)

Prisvärd North Car

Vinnare: Niklas Nordlund

Motivering: Att våga vara en framgångssaga är en självklarhet för årets Anti Jante, störst i Sverige räckte inte, nu är det störst i Europa som gäller. Och verksamheten, den skall vara kvar i Timrå, för här ligger hjärtat.

Årets tillväxtföretag;

Prisvärd Nordea

Vinnare: Lars Eklund och Kenth Eklund, Sunds Fibertech

Motivering: Viljan att växa och viljan att ta en ledande position på den globala marknaden präglar årets tillväxtföretag. Med en imponerande tillväxttakt i tuff konkurrens sätter företaget Timrå på kartan.

 Årets Besöksnäring;

Prisvärd Destination Sundsvall

Vinnare: Tynderö Fiskarförening

Motivering:  Tynderö Fiskareförening har under flera år bidragit till att utveckla området kring Tynderösundet. Området är nu en vital del i Timrå kommuns besöksnäring och har blivit ett besöksmål i sig, som attraherar många besökare.

Årets företagare;

Prisvärd Swedbank

Vinnare: Leif Jason, Andreas Jason och Patrik Jason

Motivering: Företaget har uthålligt skapat trogna och nöjda kunder genom ihärdigt arbete där god kvalitet och hög service präglar verksamheten. Företaget har varit Timrå lojal i många år och är goda förebilder för andra och bär på ett stort hjärta för företagande och Timrå. 

Årets Hedersomnämnande;

Prisvärd Timrå Kommun

Vinnare: Ewa Lindstrand

Motivering: Mod, uthållighet och tydlighet.  För sitt outtröttliga arbete och engagemang. När det går bra för företagen i Timrå så är det bra för alla oss som bor och verkar här. Som enda kommun i Sverige så beslutade 2001 att i Timrå går företagen före. Tack för att du var med och lade grunden till att Timrå idag har ett av Sveriges absolut bästa Företagsklimat.

Årets Unga löfte

Priset delades ut på Nomineringslunchen den 7 maj;

Prisvärd Rinkside Club

Vinnare: Sebastian Norlander, Fredagsmys Bergeforsen 

Motivering: Med en glöd och värme som är ett fåtal förunnat ger han allt för att få till en bra och schysst mötesplats för unga i kommunen. Han ser alla och inget är omöjligt. Fler ungdomar skulle ha det här drivet! Tidigare har priset delats ut på galakvällen men i år har projektgruppen styrt om upplägget. 

 

För ytterligare information kontakta:
Christina Eriksson, projektledare,  tel: 070-558 96 06

Bilder från Guldstegen hittar du inom kort på www.guldstegen.se

 

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 24 maj 2019