Fredrik Eriksson blir ny näringslivsutvecklare: "Jag är riktigt laddad"

Publicerad den 2 november 2017 Fredrik_Eriksson.jpg
Här har vi den nya pusselbiten på Näringslivskontoret: Fredrik Eriksson, sportintresserad 42-åring som bor i Sörberge med sin familj.
Fotograf: Marie Zetterlund

Fredrik Eriksson är 42 år och bor med sin familj i Sörberge. Han har varit verksamhetschef inom livsmedel- och restaurangbranschen samt verkat som försäljningschef inom handelsbranschen och han kommer närmast från Veolia.

– Jag är glad och stolt över att få välkomna Fredrik till vårt team. Med sin breda erfarenhet av marknadsföring och försäljning kommer hans engagemang och höga driv bli viktiga egenskaper nu när han kliver in som näringslivsutvecklare hos oss, säger Christian Söderberg, näringslivschef.

Fredriks främsta ansvarsområden kommer att vara utveckling av besöksnäring och landsbygd och där kommer han att fokusera mycket på samverkan.

– Jag tror mycket på lagspel och att vi kan göra varandra starkare, säger Fredrik.

– Timrå är byggt på ett gediget lagspel inom sportvärlden och den kulturen vill jag ha in ännu mera bland våra företag, så nu är jag riktigt laddad för att sätta igång, fortsätter han.

– Med sitt Timråhjärta och sin förmåga att bygga relationer kommer Fredrik bli en viktig pusselbit i vårt arbete mot målet Norrlands bästa företagsklimat, säger Christian Söderberg, näringslivschef.

Fredrik börjar sin tjänst den 21 november.

Mer information:
Christian Söderberg, näringslivschef: 070-235 51 51
Fredrik Eriksson, näringslivsutvecklare: börjar den 21 november

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 6 november 2017