Första näringslivsfrukosten 2018

Publicerad den 12 januari 2018 20180112_091119.jpg
Ulf Zetterström, Bilbolaget, Oscar Johansson, Timrå IK, Sara Nylund, moderator, Jörgen Wahlberg, Timrå IK.
Fotograf: Alexandra Kerttu

Mjuka värden dominerade Näringslivsfrukosten denna frostbitna januarimorgon på Sundsvall-Timrå Airport.

 Grant Thorntons Kristina Attefors berättade om Växa-stödet. Som är en tillfällig sänkning av arbetsgivaravgifterna för företagare som vill växa och anställa. Här kan du läsa mer om Växa-stödet

Jag ser dig: UF-företaget som drivs av 5 tjejer för att stoppa mobbningen! Detta görs genom att sälja t-shirts och skänker 10 % till välgörenhet. Tjejerna vann Årets Avslut i en pitchtävling i december förra året. Läs mer om Jag ser dig här.

Timrå IK Teamster. Jörgen Wahlberg och Oscar Johansson från Timrå IK  berättade om ”Teamster” som är en ordlek på team där teamkänslan lever i varje person. Teamsters är Timrå IKs stora satsning mot utanförskap. Läs mer här.

Sen fick vi bekanta oss med Ulf Zetterström som är vd för Bilbolaget i Timrå. Han är inspirerad av Per Mårts, tidigare förbundskapten för Tre Kronor, i sitt sätt att driva företag och hur han ser på medarbetare och teamet. Det är alltså inte "laget före jaget" utan "Jaget för laget". Ulf Zetterström avslöjade även att han en gång i tiden spelat hockey i Leksand, men att han numer är Timrå IK-supporter. Bilbolaget i Timrås hemsida.

 

Här kan ni se ett kort sammandrag från frukosten!

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 16 april 2018