Timrås företagare får chansen att påverka

Publicerad den 24 november 2016 IMG_0648.jpg

Nu har enkäten för att kartlägga företagens behov skickats ut till Timrås företag. Den skickas ut i både pappersform och digitalt på mail. Så håll utkik!

– Det här är en jättechans för företagare att påverka kommunens insatser för att avveckla sina tillväxthinder i företaget, säger Andreaz Strömgren, kommunchef. 

Enkäten innehåller några få frågor och tar bara några minuter att besvara. Enkätens resultat kommer att kopplas mot konkreta aktiviteter utifrån företagens behov.

– Vi behöver din hjälp för att skapa de bästa möjliga förutsättningar för dig att driva ditt företag i Timrå, uppmanar Anne Niska, näringslivsutvecklare på Timrå kommun, som också är kontaktperson för kartläggningen. 

Näringslivskontoret verkar för fler lönsamma växande företag och målet är Norrlands bästa företagsklimat med service till företag topp 10 i Sverige. Kartläggningen blir ett bra verktyg i arbetet mot målen.

– Vi vill skapa dialog med våra företag och kunna göra rätt insatser för företagen som har ambitioner och viljan att växa i Timrå, säger Andreaz Strömgren, kommunchef.

OBS! Nytt sista svarsdatum för enkäten är den 15 januari 2017 och resultatet beräknas vara klart i mars 2017. 


Har du som är Timråföretagare inte fått enkäten? Följ länken här nedan, så kommer du direkt till enkäten:

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=345990X73107079X58752


Kartläggningen görs i samarbete med Företagarna Timrå och Arbetsförmedlingen.

Frågor om enkäten besvaras av:

Anne Niska, näringslivsutvecklare: 060-16 34 03, anne.niska@timra.se

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 15 december 2016