Pressbilder

Behöver du bilder på våra politiker eller tjänstemän? Nedan kan du ladda hem bilder som du får använda för publicering i press och media. Fotografens namn, Marie Zetterlund, ska alltid namnges vid publicering. Klicka på bilden för att ladda hem.

Bilder från vänster: Stefan Dalin, kommunstyrelsens ordförande (S), Tony Andersson, oppositionsråd, (M), Mari Eliasson, kommunstyrelsens 1:e vice ordförande, (S), Andreaz Strömgren, kommunchef, Ann-Christins Isaksson, förvaltningschef Barn- och utbildningsförvaltningen,  Ingeborg Melin, förvaltningschef Socialförvaltningen, Jan Eriksson, förvaltningschef Kultur- och teknikförvaltningen, Klas Lundgren, förvaltningschef Miljö- och byggförvaltningen, Christian Söderberg, näringslivschef, Anki Wanhatalo, verksamhetsutveckling- och IT-chef, Micael Löfqvist, VD AB Timråbo, Lars Backlund, chef Arbetsmarknad.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Sidan uppdaterad den 25 januari 2019