Pressbilder

Behöver du bilder på våra politiker eller tjänstemän? Nedan kan du ladda hem bilder som du får använda för publicering i press och media. Fotografens namn, Marie Zetterlund, ska alltid namnges vid publicering. Klicka på bilden för att ladda hem.

Bilder från vänster: Ewa Lindstrand, kommunstyrelsens ordförande (S), Tony Andersson, oppositionsråd, (M), Stefan Dalin, kommunstyrelsens 1:e vice ordförande, (S), Andreaz Strömgren, kommunchef, Ann-Christins Isaksson, förvaltningschef Barn- och utbildningsförvaltningen,  Ingeborg Melin, förvaltningschef Socialförvaltningen, Ronnie Söderlund, förvaltningschef Kultur- och teknikförvaltningen, Klas Lundgren, förvaltningschef Miljö- och byggförvaltningen, Yvonne Westerlund, ekonomichef, Christian Söderberg, näringslivschef, Lotta Björklund, VD AB Timråbo, Micael Löfqvist VD MittSverige Vatten.

Sidan uppdaterad den 7 juli 2017