From Timrå with love

ftwl_instabilder7.jpg

Vilken plats i Timrå är din favorit? Dela din bild på vår hemsida eller i våra sociala kanaler och ge hela världen möjligheten att få ta del av ditt smultronställe och alla vackra platser som finns i Timrå!

Initiativet till varumärkesarbetet  ” From Timrå with love” är ett politiskt beslut men kommunen är inte styrande. All framgång kommer från timråbor och besökare som bidrar med att sprida positiva bilder av Timrå. Alla bidrar utifrån sina förutsättningar och det finns inga rätt eller fel men grundtanken är enkel, sprid din positiva bild av Timrå!

Digitala kanaler

Genom webbportalen fromtimrawithlove.se kan vem som helst dela med sig av sin positiva bild av Timrå. Dessutom kan man dela sina bilder på Instagram och följa From Timrå with love på Facebook.

Bli en ambassadör

Du kan själv bli en ambassadör för Timrå och din plats. Genom att gå in på hemsidan kan du bidra med din egen historia till platsen som du älskar. Berätta vem du är, lägg upp en profilbild på dig samt bilder/bilder i det elektroniska formuläret som du sedan skickar in.

Förväntningar

Genom att sprida positiva bilder av Timrå hoppas vi att allt fler ska upptäcka vår kommun som attraktiv och spännande som på sikt kan leda till att fler väljer att flytta hit, etablerar sitt företag i Timrå eller att man väljer att turista här.

Webbplats fromtimrawithlove.se

Följ i sociala kanaler