Ambassadörer

wxambassadörer 189.jpg

2013 övertog Timrå och Sundsvalls kommun flygplatsen och som i ett led att stärka kommunernas och flygplatsens varumärken genomföres en gemensam kampanj. Dessutom för att öka intresset och nyfikenheten för vår region och våra lokala profiler.

På drygt 30 annonsplatser på flygplatsen och på ett stort antal tv-monitorer kommer åtta av kommunernas mest kända idrotts- och kulturpersonligheter att välkomna besökare och tipsa om sina favoritmål, eller "smultronställen" i Timrå och Sundsvall.

– Vi har verkligen fått den nystart som vi önskade när vi tog över flygplatsen och den här praktfulla kampanjen bidrar verkligen till att vi välkomnar våra resenärer på ett trevligt och professionellt sätt, säger Frank Olofsson, flygplatschef på Sundsvall-Timrå Airport.

Samarbete över kommungränserna

– Samarbetet mellan Timrå och Sundsvall blir allt starkare och det här är ett perfekt sätt att få visa upp några exempel på det stora utbud av både profiler och besöksmål som finns i det område där våra besökare landar, säger Marie Zetterlund, informationsansvarig på Timrå kommun

– Det här är en liten tjuvstart på Sundsvalls kommuns ambassadörsprogram. Och eftersom vi hade ett färdigt manér för den kampanjen så kändes det naturligt och kul att bjuda in Timrå i konceptet på vår gemensamma flygplats, säger Mats Ågebrant, kommunikationsansvarig på Näringslivsbolaget i Sundsvall.

Ambassadörer

Anton Lander är en av våra ambassadörer som hälsar välkommen till regionen.

– För mig är det en självklarhet att ställa upp i satsningen. Timrå betyder mycket för mig! Jag har många roliga minnen härifrån, dels hela min barndom men också min första lax i Indalsälven nere vid laxodlingen. Och så klart från isladan och E:on Arena.

Timråprofiler

Våra ambassadörer är  skådespelare Lennart Jähkel, bandyspelare Malin Persson, fotbollsspelaren Per Nilsson, hockeylegender Mats Näslund och hockeyproffset Anton Lander.

Ladda hem

I menyn till vänster kan du läsa mer om varje ambassadör och ladda hem affischer.

Sidan uppdaterad den 23 mars 2016