Topp Om skolan.jpg

Timrå gymnasium byggdes 1981 och är beläget i Sörberge i Timrå kommun. Ett stenkast från skolan finner du ishallen NHK Arena, sporthall, tennishall, fotbollshall och idrottsplats med elljusspår. Närheten till hav och skog ger rika möjligheter till praktisk undervisning och exkursioner i flera av våra kurser.

Liten skola

Timrå gymnasium är en lagom stor skola med ca 430 elever. Du som elev står naturligtvis i centrum för vår verksamhet . Det handlar ju om din utbildning. Hos oss är det enkelt att lära känna alla och vi tar hand om varandra. Närheten mellan personal och elever är en självklarhet och miljön präglas av positivt tänkande och flexibilitet.

För varje program finns ett programråd bestående av elever och lärare. Rådet skall ge eleverna möjlighet att diskutera innehållet i utbildningen och ge utrymme för nytänkande och förbättringar.

Stora möjligheter för framtiden

Timrå Gymnasium är också en stor skola. På vilket sätt undrar du säkert? Jo, eftersom vi är en relativt liten skola kan vi möta våra elevers olika behov mer individuellt.

Våra samarbetspartners inom näringslivet och organisationer innebär för dig som elev att du kan knyta viktiga kontakter för din framtid inom företag och högskolor/universitet. Att skolan ligger nära stora idrottsanläggningar utnyttjas flitigt inom vår nationella idrottsutbildning i ishockey.

Välkommen att besöka vår skola!

Sidan uppdaterad den 23 augusti 2018