Nyheter

Topp nyheter.jpg

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Timrå gymnasium. Här samlar vi nyheter både från programmen och skolan i sin helhet.

 • Nyfikna på TIGY. Många på Öppet hus – trotsade novemberkylan

  den 11 november 2019 YJ3_xakmvQ5Ja0MgOgAh_1_.jpg Inför niondeklassarnas förestående val av gymnasieskola och program i januari 2020 bjöd Timrå gymnasium på Öppet hus onsdagen efter höstlovet. Marschaller kantade Gymnasievägen och visade besökarna vägen.
 • SA-elever på Deckarfestival

  den 8 november 2019 Deckarfestival 2019 logga 2.jpg Veckan efter läslovet har Svenska Deckarfestivalen hållits i Sundsvall under tre dagar. Ett antal svenska och internationella deckarförfattare och läsare har samlats för att prata om deckare och lyssna på och delta i intressanta programpunkter.
 • A-day: mänskliga rättigheter i fokus

  den 22 oktober 2019 CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85
Sista måndagen innan höstlovet var det dags för en höjdpunkt under läsåret som Amnestyskola: A Day med besök av Amnestys skolinformatörer. Alla elever i år ett samt elever från introduktionsprogrammet satt bänkade i TIGY-centralen.
 • Internationella flickdagen: om tjejer för tjejer

  den 15 oktober 2019 Skogsrå logga.jpg Fredag 11 oktober begav sig en stor skara flickor från samhälls-, ekonomi och introduktionsprogrammen på Timrå gymnasium till Tjejjouren Skogsrås Girlpowerfestival i Sundsvall, Filmstaden. FN rapporterar om barnäktenskap och unga tonårsmödrar. Det är inte självklart att flickor får gå i skolan, sova tryggt, göra sina röster hörda och själva bestämma över sina liv och kroppar.
 • Rutinerade uf-företagare boostade blivande uf:are

  den 26 september 2019 Ung företagsamhet logga kopia.jpg Sista onsdagen i september stod Ung Företagsamhet i Västernorrland för en halvdag med inspirationsföreläsningar för elever på ekonomi- och handelsprogrammen. Först drogs riktlinjerna för livet som UF-företagare upp med företagsregistrering, rådgivarkontakt, minst två säljmoment, upprättande av affärsplan och årsredovisning.
(165 Nyheter)

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 13 mars 2017