Nyheter

Topp nyheter.jpg

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Timrå gymnasium. Här samlar vi nyheter både från programmen och skolan i sin helhet.

 • Förebild och framgångsstory: Arkan Asaad besökte TIGY

  den 12 november 2018 bookpile.jpg Torsdagen efter höstlovet lyssnade Timrå gymnasiums elever i år 1 och språkintroduktion på författaren, föreläsaren och opinionsbildaren Arkan Asaad, som gör ett kort avbrott i filmstudier vid prestigefulla UCLA i Kalifornien för att marknadsföra sin nya roman.
 • Till försvar för mänskliga rättigheter – Amnesty Day på TIGY

  den 18 oktober 2018 CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85
Amnesty turnerar mellan svenska gymnasieskolor för att öka kunskapen om och engagemanget för mänskliga rättigheter. 18 oktober samlades alla elever i år 1, introduktionsprogrammen plus äldre elever på samhälls- och ekonomiprogrammen för att träffa Amnestys skolinformatörer. Utgångspunkt för Amnestys arbete är det sjuttioåriga dokumentet FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.
 • Friluftsdag

  den 28 september 2018 rDSC_1125.jpg Den 25 september var det friluftsdag där programgemensamma aktiviteter i höstsol stod på agendan. I NA- och TE-programmen var det samarbetsövningar och problemlösning toppat med grillning som gällde. Många rullar silvertejp gick åt till att konstruera banor.
 • NA-programmet på utställning om jordens framtid

  den 24 september 2018 concept-or-conceptual-blue-water-or-liquid-drop-fa.jpg
 • Information från föräldramötet

  den 12 september 2018 Symbol_ information.jpg
(139 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 13 mars 2017