Nyheter

Topp nyheter.jpg

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Timrå gymnasium. Här samlar vi nyheter både från programmen och skolan i sin helhet.

 • Skönsång och Svansjön på julshow

  den 20 december 2018 Close up of various Christmas presents in colorful wrapping papers lying on the floor under the illuminated Christmas tree. Den 20 december var det dags att runda av läsåret med en julshow under säker ledning av Sebastian Nordlander, EK16 och Hanna Dahlin, NA17. Talang är ingen bristvara på Timrå gymnasium. Deltagande i julshowen var dessutom poänggivande i tävlingen mellan avgångsklasser som utspelas under hela läsåret.
 • Många tomtar och tärnor i pampigt luciatåg

  den 13 december 2018 Stearinljus.jpg I täten för det 25 tomtar, stjärngossar och tärnor mångtaliga luciatåget skred Sofia Graeve, NA16. Årets luciafölje på luciamorgonen i Timrå gymnasiums samlingssal hade ovanligt många deltagare då luciadeltagande renderade poäng i studenttävlingar för elever i år tre.
 • Amnestyskola. Temadag engagerade många

  den 12 december 2018 CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85
Första fredagen i december var det dags för Timrå gymnasiums Amnestysamarbete att ta en hel dag i anspråk. Temadagen omfattade alla studieförberedande program och språkintroduktionselever. Ungdomarna deltog i olika workshops på tema mänskliga rättigheter.
 • Teaterbesök för elever på EK- och SA-programmen

  den 30 november 2018 Familj Feelings pressbild 2.jpg
 • Nytt: frånvaroanmälan via appen Tieto Edu

  den 26 november 2018 Tieto Edu app.png Nu lanseras en ny funktion i appen Tieto Edu för dig som vårdnadshavare till barn i Timrå kommuns skolor: frånvaro för elever i grundskola och gymnasium
(145 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 13 mars 2017