Nyheter

Topp nyheter.jpg

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Timrå gymnasium. Här samlar vi nyheter både från programmen och skolan i sin helhet.

 • Nyfikna på TIGY. Många på Öppet hus – trotsade novemberkylan

  den 11 november 2019 YJ3_xakmvQ5Ja0MgOgAh_1_.jpg Inför niondeklassarnas förestående val av gymnasieskola och program i januari 2020 bjöd Timrå gymnasium på Öppet hus onsdagen efter höstlovet. Marschaller kantade Gymnasievägen och visade besökarna vägen.
 • SA-elever på Deckarfestival

  den 8 november 2019 Deckarfestival 2019 logga 2.jpg Veckan efter läslovet har Svenska Deckarfestivalen hållits i Sundsvall under tre dagar. Ett antal svenska och internationella deckarförfattare och läsare har samlats för att prata om deckare och lyssna på och delta i intressanta programpunkter.
 • A-day: mänskliga rättigheter i fokus

  den 22 oktober 2019 CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85
Sista måndagen innan höstlovet var det dags för en höjdpunkt under läsåret som Amnestyskola: A Day med besök av Amnestys skolinformatörer. Alla elever i år ett samt elever från introduktionsprogrammet satt bänkade i TIGY-centralen.
 • Internationella flickdagen: om tjejer för tjejer

  den 15 oktober 2019 Skogsrå logga.jpg Fredag 11 oktober begav sig en stor skara flickor från samhälls-, ekonomi och introduktionsprogrammen på Timrå gymnasium till Tjejjouren Skogsrås Girlpowerfestival i Sundsvall, Filmstaden. FN rapporterar om barnäktenskap och unga tonårsmödrar. Det är inte självklart att flickor får gå i skolan, sova tryggt, göra sina röster hörda och själva bestämma över sina liv och kroppar.
 • Rutinerade uf-företagare boostade blivande uf:are

  den 26 september 2019 Ung företagsamhet logga kopia.jpg Sista onsdagen i september stod Ung Företagsamhet i Västernorrland för en halvdag med inspirationsföreläsningar för elever på ekonomi- och handelsprogrammen. Först drogs riktlinjerna för livet som UF-företagare upp med företagsregistrering, rådgivarkontakt, minst två säljmoment, upprättande av affärsplan och årsredovisning.
(166 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 13 mars 2017