Guldstegen flyttad till våren 2015

Publicerad den 15 juli 2014 -haWQNPWPmqVJY9r18J-.jpg
Glada vinnare av Guldstegen 2013
Fotograf: Marie Zetterlund

Galan som uppmärksammar och firar företagandet i Timrå kommun byter datum. Istället för att hålla Guldstegen i oktober 2014 kommer galan att äga rum i mars 2015 på Söråkers Folkets hus.

– Vi har alltid kört den i oktober, men nu känner vi att våren passar bättre. Nu kan vi tydligare se företagens utveckling från januari till december, vilket ger ett mer kvalitetssäkrat underlag, säger Linda Leiderud, Näringslivssamordnare på Näringslivskontoret, Timrå kommun.

Större fokus på företagarna

Guldstegen är ett samarbete mellan Timrå kommun och Företagarna Timrå i syfte att lyfta fram och fira Timrås näringsliv. Galan har ägt rum varje höst sedan 2009, något som den sjätte upplagan av galan kommer att ändra på.

– Vi håller oss till konceptet, men vi vill utveckla galan. Vi vill ha ett ännu större fokus på företagarna, och på det här sättet kommer företagarna få bättre exponering både före och efter galan, säger Leiderud.

Arbetet inför Guldstegen 2015 är redan påbörjat, och precis som tidigare år kommer galan att rulla ut mattan för Timrås företagare.

– Vi hoppas som vanligt att kunna sätta en guldkant på kvällen så att entreprenörerna ska känna uppskattning för allt bra de gör för Timrå, säger Lars Holm, ordförande i Företagarna Timrå.

Näringslivsdagen i oktober

De som saknar en dag för företagare i oktober ska inte misströsta.

– Vi har kvar näringslivsdagen i oktober så att företagarna ändå har möjlighet att träffas och nätverka, avslutar Leiderud.

 

För mer information:

Linda Leiderud
Turismutvecklingsansvarig/Näringslivssamordnare
Näringslivskontoret
Timrå kommun
Telefon: 076-626 79 84

Lars Holm
Ordförande,
Företagarna Timrå
Telefon: 070-288 47 08

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 15 juli 2014