Dags för Föräldramässan

Publicerad den 15 september 2014 xbritt_louise_nyholm 021.JPG

– Det känns jätteroligt att kunna erbjuda föräldrar i Timrå en spännande dag där vi samverkar på bred front, säger Britt-Louise Nyholm, samordnare för trygghet och hälsa.

Föräldramässan, som genomförs den 4 oktober klockan 10.30–15.00 i Arenaskolan, är ett arrangemang mellan Timrå kommun, Timrå Församling, AB Timråbo och studieförbundet Bilda.

 – Vi kommer att ha intressanta föreläsare på plats, bland annat Jenny Klefbom, psykolog och känd från TV. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med barn, unga och föräldrar. 

 – Fredrik Westin är också kändis från regionen som föreläser om sin papparoll - Jag är inte Pappa till en skitunge, jag är Pappa till Stålmannen! berättar Britt-Louise.

Smörgåsbord av aktuella frågor

– Som förälder kan man ha frågor av lite olika karaktär och vi hoppas mässdagen kan bjuda på en hel del svar. Personligen tror jag att Polisens föreläsning kan bli intressant med tanke på aktuella larmrapporter om den ökade användningen av spice.

– Gymnastikföreningen Astra och Timrå IK kommer att finnas på plats och berätta om sina verksamheter under mässan. Dessutom delar Timrå IK ut fribiljetter till kvällens hemmamatch.

– Mässan genomförs på Arenaskolan och vi kommer att ha gratis buss från Timrå- och Söråkers centrum för de som vill.

Vill du veta mer? Kontakta: 

Britt-Louise Nyholm, samordnare för trygghet och hälsa, Timrå kommun, telefonnummer: 060-16 31 00

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 1 oktober 2014