Solelportalen - vägledning om solceller

Publicerad den 4 september 2018 solelportalen-webb.jpg

Funderar du på om solceller är något för dig? På solelportalen finns information och ger oberoende vägledning inför beslutet. Solelportalen drivs av Energimyndigheten i samråd med andra berörda myndigheter med syftet att samla all offentlig information relevant för småhusägare som är intresserade av att investera i en solcellsanläggning.

Webbportalen för solel riktar sig idag till småhusägare som har ett intresse av att investera i solceller. Inom den närmaste framtiden kommer portalen även kompletteras med information riktad till näringsidkande fastighetsägare med samma intresse. Genom att bygga upp en samlad webbportal för solel är Energimyndighetens målsättning att underlätta för dessa målgrupper att avgöra om en investering i solceller är intressant alternativ för det egna hushållet eller fastigheten. De externa parter som Energimyndigheten hänvisar till genom solelportalen är själva ansvariga för den information som visas på deras respektive sidor.

Under hösten kommer portalen kompletteras med information för ägare av näringsfastigheter. Välj att starta steg för steg-funktionen med den röda knappen nedan, eller gå direkt till ett avsnitt du vill läsa mer om via länkarna.

Här kan du läsa mer om solelportalen.

Vill du veta mer? Kontaktperson: Marie Blumenberg, energi- och klimatrådgivare i Timrå, telefonnummer: 060-16 31 87.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 5 september 2018