Energisparträff för föreningar

Publicerad den 27 februari 2017

Lägger er förening kostnaden på idrottsaktiviteter eller anläggningen? Är ni en förening som äger en anläggning eller har driftsansvaret för en anläggning? Då vet ni att det kostar att hålla anläggningen igång och att driftskostnaderna ibland kan bli högre än förväntat. Energismart anläggning vill hjälpa er att satsa era medel på idrottsaktiviteter istället för energikostnader.

Välkommen till en inspirerande kväll kring enkla energisparande åtgärder för dig och din förening!

Plats: Nordichallen i Sundsvall
Tid: 14 mars, kl. 17.30 - 20.00

Energikostnaden för driften av anläggningar står ofta för en betydande del av föreningarnas utgifter. Den här kvällen får vi tips och inspiration kring hur kostnaderna kan minska. Samtidigt ger vi vårt miljöarbete ett lyft.

Medverkande

Energikontoret Västernorrland, Energi- och klimatrådgivare samt intresserade företagare.

Målgruppen

Målgruppen är i första hand idrottsföreningar i Västernorrland, men även andra ideella föreningar samt ansvariga för kommunernas idrottsanläggningar välkomnas.

Deltagande denna kväll är avgiftsfritt.

Se hela inbjudan till energimässan.

Anmälan - sista anmälningsdag 9/3 Sundsvall

Anmälan krävs och sker via nedanstående länk: (sista anmälningsdag Sundsvall 9/3, Örnsköldsvik 16/3) Anmälan till energisparträff

Program

17:30 Start - Enklare förtärning

18:00 Presentation av deltagare Information av Energi- och Klimatrådgivare, Energikontoret Västernorrland samt om möjligheter till stöd för energiåtgärder

19:30 Kaffe och mingel med utställningar av energisparprodukter/företag

Projektet Energismarta Idrottsanläggningar vill ge idrottsföreningarna möjlighet att minska sin miljöpåverkan och samtidigt kunna satsa sina medel på idrottsaktiviteter istället för energikostnader. Läs mer om energismarta idrottsanläggningar.

Vill du veta mer? Kontakta Johan Frykland/projektledare, telefonnummer: 070-540 72 18

 

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 27 februari 2017