Aktuellt

Här kan du läsa aktuell information om bygga, bo och miljö.

 • Timrå lanserar ny e-tjänst för bygglov

  den 29 januari 2019 close up hands multitasking man using laptop connecting wifi Nu blir det lättare för Timråborna att ansöka om bygglov. Som ett led i att ständigt förbättra servicen till våra medborgare lanserar Timrå kommun en ny förbättrad e-tjänst den 1 februari. Den nya e-tjänsten kommer att vara tydligare för alla som ansöker.
 • Timrås nya simhall

  den 27 november 2018 Timrå Simanläggning_illustration PP Arkitekter.jpg Det är nu klart att det är NCC som ska tillsammans med Timrå kommun utveckla och bygga den nya simanläggningen i Timrå. Uppdraget är ett partneringsamarbete och ordervärdet uppgår till 170 MSEK.
 • Nu kan du söka radonbidrag

  den 1 oktober 2018 YOI4NVMfcYII6_EfomFf.jpg Från och med 1 juli 2018 kan du som småhusägare ansöka om bidrag för radonsanering hos länsstyrelsen. Du kan få bidrag för 50 procent av de kostnader som anses vara rimliga för åtgärderna.
 • Ytterligare observationer om algblomning i Bottenhavet

  den 5 september 2018 20180802_101539.jpg Informationscentralen har fått in ytterligare rapporter om algblomningar i Bottenhavet. Algblomningar har noterats i Norrbyn, Umeå kommun samt i närheten av Rödön och Spikarna i Sundsvalls kommun.
 • Solelportalen - vägledning om solceller

  den 4 september 2018 solelportalen-webb.jpg Funderar du på om solceller är något för dig? På solelportalen finns information och ger oberoende vägledning inför beslutet. Solelportalen drivs av Energimyndigheten i samråd med andra berörda myndigheter.
(35 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 7 juli 2017