Aktuellt

Här kan du läsa aktuell information om bygga, bo och miljö.

 • Årets första provtagning av badvatten

  den 20 juni 2019 IMGP6008.jpg Årets första provtagning av badvatten i Timrå utfördes 19 juni. Badvattenproverna är inskickade för analys. Analyssvaren kommer att publiceras på kommunens hemsida och på Havs och Vattenmyndighetens hemsida.
 • Bekämpning av jättebalsamin i Ala

  den 14 juni 2019 Jättebalsamin.jpg Under sommaren kommer kommunen genomföra bekämpning av Jättebalsamin i Ala, Söråker. Jättebalsamin är en högvuxen ettårig ört som kan bli upp till två meter hög och har en stor spridningsförmåga.
 • Kvällsöppet på miljö- och byggkontoret

  den 27 februari 2019 _MG_4587.jpg Ska du bygga ut, bygga om eller bygga nytt? Nu kommer vi ha förlängda öppettider för att möta det ökade intresset att bygga i Timrå. Tre gånger under våren har vi öppet till klockan 19.30.
 • Timrå lanserar ny e-tjänst för bygglov

  den 29 januari 2019 close up hands multitasking man using laptop connecting wifi Nu blir det lättare för Timråborna att ansöka om bygglov. Som ett led i att ständigt förbättra servicen till våra medborgare lanserar Timrå kommun en ny förbättrad e-tjänst den 1 februari. Den nya e-tjänsten kommer att vara tydligare för alla som ansöker.
 • Timrås nya simhall

  den 27 november 2018 Timrå Simanläggning_illustration PP Arkitekter.jpg Det är nu klart att det är NCC som ska tillsammans med Timrå kommun utveckla och bygga den nya simanläggningen i Timrå. Uppdraget är ett partneringsamarbete och ordervärdet uppgår till 170 MSEK.
(37 Nyheter)
Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 7 juli 2017